Waarom bij ons boeken

 flags_dNederlandse eigenaren

 


Wij hebben een aantal jaren in Botswana en Swaziland gewoond en samen met onze kinderen veel rondgereisd in Zuidelijk Afrika. Na een periode in Nederland verlangden we terug. Nu wonen we een groot deel van het jaar in Maun, het toeristisch middelpunt voor safari’s in Botswana. Met veel plezier trekken we regelmatig de wildernis in. Routes en plaatsen die genoemd worden in onze self drive reizen zijn recentelijk door ons bezocht en we vinden het geweldig om via Khuduga Botswana onze kennis en ervaring te kunnen delen.

jan-en-marianne

 

Persoonlijke benadering


U heeft mogelijk allerlei vragen, vooral als u voor het eerst naar Afrika gaat. Wij beantwoorden die graag, aangezien we het erg belangrijk  vinden dat u zo goed mogelijk voorbereid aan uw reis begint.

Ruim voor u op reis gaat, ontvangt u van ons een reisgids op maat met uitgebreide informatie en praktische tips. Bijvoorbeeld hoe lang u erover doet om de volgende camping te bereiken, waar het beste inkopen kunnen worden gedaan en welke tankstations altijd brandstof hebben.

Tijdens uw reis zijn wij 24 uur per dag bereikbaar voor het geval er urgente vragen ontstaan.

 

 hatabLokaal netwerk

 


We zijn lid van HATAB, de Hospitality & Tourism Association of Botswana. Daarnaast hebben we een uitgebreid netwerk zowel op sociaal als op bedrijfsniveau. Hierdoor krijgen we snel informatie over veranderde omstandigheden, zoals bijvoorbeeld een kapotte brug, kunnen we vaak  toch nog wat regelen in het hoogseizoen en weten welke nieuwe ontwikkelingen er aan komen.

 

Logo Travel for ImpactMaatschappelijk verantwoord ondernemen

 


Khuduga Botswana is partner van Travel for Impact. Dit is een nieuwe organisatie die zich specifiek richt op het creëren van een inkomstenbron vanuit de safari industrie om daarmee community projecten te ondersteunen in noordelijk Botswana. Het boeken van een self drive bij Khuduga Botswana betekent bijdragen aan het verbeteren van de leefomstandigheden van kwetsbare kinderen, vrouwen en ouderen. Zie Travel for Impact voor meer informatie.

 

Veiligheid

 


U reist gedeeltelijk door afgelegen gebieden zonder medische voorzieningen. Omdat er omstandigheden kunnen zijn waarin acute medische hulp nodig is, is uw self drive inclusief een patronage card van Okavango Air Rescue.